Rektor hälsar er välkommna

FacebookTwitterLinkedInPinterestShare
Från rektorn

Hej!

Tillåt mig att presentera vårt team här på skolan. Varje skolas viktigaste tillgång är dess människor. Utan utmärkta lärare och personal kan du inte bygga en utmärkt skola. Med ambitionen att hitta bästa möjliga personal reser jag med jämna mellanrum till Storbritannien, genomför regelbundet intervjuer på skolan i Jönköping och har oräkneliga telefon-och skype intervjuer med lärare på internationella skolor över hela världen. Naturligtvis letar jag efter lärare som är utbildade och kunniga inom sina ämnen men än mer viktigt-jag ser till människorna dem själva.

Att vara en framgångsrik lärare är en riktig utmaning. Du måste förstå ditt ämne på en väldigt hög nivå samtidigt som du måste kunna förenkla och förklara på en mängd olika sätt för elever som all lär på olika sätt. Du måste vara bestämd men rättvis mot alla elever, göra lektionerna både roliga och lärorika och du måste hjälpa varje elev att utvecklas både akademiskt och socialt.

Jag är otroligt stolt över vårt team här på skolan och vi kommer alla att arbeta hårt för att ge dig den bästa möjliga utbilding. Vi ser alla fram emot att arbeta tillsammans med dig!